Anasayfa Sektörler Startup Projeleri

Startup Projeleri

Avukatlar için web tasarım, hukuk firmalarının işleyişine uygun detayları barındıran şekilde, profesyonelliği yansıtacak bir biçimde yapmalıdır.  Bir avukata ihtiyacı olanın günümüzde yaptığı ilk işlem, internet üzerinden araştırmaya geçmektir.

Başarılı Markaların Tercihi

Kurumsal ihtiyaçlarınıza özel, firmanızı ve ürünlerinizi ön plana çıkaran profesyonel bir hizmet almak ve daha fazla müşteriye ulaşmak için acele edin!

Startup Projeleri

Geliştirme Ajansı

Kurumsal ihtiyaçlarınıza özel, firmanızı ve ürünlerinizi ön plana çıkaran profesyonel bir hizmet almak ve daha fazla müşteriye ulaşmak için acele edin!

Startup Projeleri

Geliştirme Ajansı

Kurumsal ihtiyaçlarınıza özel, firmanızı ve ürünlerinizi ön plana çıkaran profesyonel bir hizmet almak ve daha fazla müşteriye ulaşmak için acele edin!

Startuplar İçin Sosyal Medya Yönetimi

Startuplar’a özel sosyal medya yönetimi, yeni girişimlerinizi hedef kitleniz ile en kısa sürede buluşturmanızı sağladığımız ve girişiminize ait web sitesi trafiğinizi sosyal medyadan aldığımız güçle yükselttiğimiz hizmetimizdir. Startuplar için sosyal medya yönetimi gerçekleştirirken sosyal medya sayfanızı uygun şekilde düzenleyip, hedef kitle tarafından en çok dikkat çeken içeriklerin paylaşımını sağlıyoruz. 

Startuplar İçin Sosyal Medya Yönetimi Nasıl Yapılır?

Startuplar’a özel sosyal medya yönetimi yapmak için ilk olarak sosyal medya sayfasının kaliteli şekilde düzenlenmesi ve güncel paylaşımların eklenmesi gerekir. Girişiminizi bir adım ön plana alabilmek için sosyal medya sayfanız üzerinden bir hedef kitle belirlemesi gerçekleştiririz. Daha sonra bu hedef kitlesinin en yüksek derecede dikkatini çekecek olan güncel paylaşımlar yapılmalıdır. Biz bu işlem adımlarını sizler için gerçekleştiriyoruz.

Aynı zamanda sosyal medyanın organik takipçi sayısının yükseltilmesi, kapak ve sekmelerin görsel alanlarının girişiminize ait fotoğraflar ile güncellenmesi, web adresinize ilişkin linklerin ve reklamlarınızın sosyal medya sayfasında yayınlanması gibi aşamalar çalışmamız kapsamında gerçekleştirilmektedir. Sosyal medya üzerinden sizi takip eden organik takipçilerin sayı artışı web adresinize yönelik trafik artışını sağlar. Bu kapsamda internet kullanıcılarından size gelen talepler, kar hedeflerinize ulaşmanız konusunda destek sağlar.

Startuplar İçin Sosyal Medya Yönetiminde Altın Kurallar

Startuplar’a özel sosyal medya yönetiminin altın kuralları arasında sosyal medya sayfasının sürekli olarak güncel tutulması yer alır. Eğer sosyal medya sayfanız aylar öncesinden kalan paylaşımları taşıyorsa, bu sosyal medya kullanıcılarının artık sizin herhangi bir projede yer almadığınızı düşünmelerine sebep olur. Sektör ile ilgili güncel olarak paylaşım yapılması ve paylaşımlarda sosyal medyada geniş alanda görülebilmenizi sağlayan etiketlerin eklenmesi önemlidir. Bu işlemlerimiz ile hedef kitleniz varlığınızdan ve yaptığınız başarılı işlerden daha fazla haberdar olurlar.

Startuplar için sosyal medya yönetimi yapılırken gündeme gelen diğer altın kurallar ise web sitenize ait olan linki, şirketinize ait adres bilgilerini ve konumu, sosyal medya ana sayfasında açıkça sunmaktır. Bunları sunarken belirli kriterlere önem veririz. Örneğin adres bilgilerinin SEO uyumlu yapıda, harita üzerinden verilmesi ve link ile web adresine direk yönlendirme yapılabilmesi bu kriterler arasındadır. İşlem adımları yeni markanıza ilişkin internet kullanıcılarını daha hızlı haberdar etmenizi sağlayacaktır.

Startuplar İçin Sosyal Medya Yönetiminde Yapılan Hatalar Nelerdir?

Startuplar için sosyal medya yönetiminde yapılan yanlışlar hakkında bilgileri şu şekilde sıralarız:

  • Sosyal medya sayfasına markanız ile ilgili çok az sayıda görsel koyulması,
  • Kampanya ve reklam paylaşımı yapmama,
  • Web adresine ilişkin bir yönlendirme verilmemesi,
  • Hedef kitlesine hitap eden SEO uyumlu içeriklerin paylaşılmaması,
  • Başarılı projeleriniz ifade eden paylaşımların yapılmaması,
  • Özel günlerde sosyal medya takipçilerine yönelik tebrik paylaşımı yapılmaması,
  • Sosyal medya sayfasına takipçileriniz tarafından yapılan yorumların yanıtlanmaması,
  • Sayfanın haftalık olarak güncellenmemesi,

Bu tip hataların gündeme gelmesi halinde sağlıklı bir hizmet alamazsınız. Biz, Startuplar için sosyal medya yönetimi gerçekleştirirken, sayfaya gelen takipçi yorumlarına dikkatle cevap veriyoruz. Bu kapsamda sosyal medya üzerinden müşteri memnuniyetini yükseltmek mümkün hale gelmektedir.

Diğer yandan özel günlerde takipçileriniz için bir mesaj iletmeniz hem güncelliğinizi korumanızı hem de dikkat çekmenizi sağlar. Sektörünüz hakkında çok tercih edilen etiketler ile paylaşım yaparak, sosyal medyaların keşfet bölümlerinde yer almanızı sağlarız.

Startuplar İçin Sosyal Medya Yönetim Avantajları Neler?

Startuplar için sosyal medya yönetiminin fırsatları, hedef kitleye doğru şekilde erişmek, web adresine trafik alabilmek, doğru etiketler ile keşfet bölümünde yer alarak daha fazla kişi tarafından görülmek olarak ifade edilirler. Bizler, tüm avantajları Startuplar için sosyal medya yönetimi yaparken sunarak, yeni müşteri potansiyelinin yakalanabilmesine imkan sağlıyoruz.

Startuplar İçin SEO

Startuplar’a özel SEO, yeni girişimlerinize yönelik detayların ve orta ölçekli yeni işletme projelerinizin arama motorlarında üst sıralarda yer almasını sağladığımız hizmettir. Startuplar için SEO çalışmalarımızda ilk olarak SEO uyumlu bir web sitesinin başlangıç aşamasında internet dünyasına hızlı bir giriş yapması için gerekli adımları izleriz. Site içi tüm detayları SEO kriterleri açısından ele alıp, düzenlemeleri yaparak hedef kitlenize ulaşmanızı sağlıyoruz.

Startuplar İçin SEO Nasıl Yapılır?

Startuplar için SEO uygulama aşamasında izlenen adımlar:

  • Yeni girişiminiz için SEO çalışması gerçekleştirirken markanıza ait SEO uyumlu bir web sitesini oluşturabilmek için adımlar atarız.
  • Sitenize ilişkin URL’yi ve ana sayfa düzenini belirleyerek, gerekli uygulamaları gerçekleştiririz.
  • Küçük ölçekli işletmenize ait adres, isim ve logo gibi detaylar ana sayfa alnında anahtar kelime analizlerine uygun şekilde yer almalıdır. Bu aşama tarafımızca gerçekleştirilir.
  • Girişiminize ait web adresinizin blog bölümündeki tüm metinleri, başlıkları, kelime sayılarını ve anahtar kelime kullanımlarını SEO’ya uyumlu şekilde hazırlarız.
  • Siteniz eğer mobil uyumlu değil ise mobil uyumlu konuma getirerek, hedef kitlesine ulaşma oranınızı yükseltiriz.

Bu ve daha birçok teknik adım ardından girişiminize ait sitenizi arama motorları tarafından en rahat şekilde algılanabilecek seviyeye ulaştırarak, üst sıralara yükselmesini sağlıyoruz.

Startup İçin SEO Avantajları Nelerdir?

Startuplar için SEO fırsatları hakkında bilgileri şu şekilde sıralarız:

  • Startuplar için SEO çalışmamız kapsamında yeni girişimlerini hızlı şekilde tanıtma avantajı elde edersiniz.
  • Girişiminize ait web sitesini Google arama motorunda üst sıraya taşıma ve bir nevi sürekli bir reklamdan yararlanma avantajı kazanırsınız.
  • Site içi anahtar kelime kullanımları ve kaliteli SEO metinleri ile direk olarak hedef kitlenizin sizi görüntülemesini sağlarsınız.
  • SEO çalışmamız sonunda site hızını yükseltme avantajına bağlı olarak sitenize gelen ziyaretçi trafiğini yükseltme avantajı elde edersiniz.
  • Yeni girişiminizin arama motorlarında ilk sıralarda çıkmasına bağlı olarak güçlü ve güvenilir bir marka imajını yansıtma avantajı kazanırsınız.

Startuplar İçin SEO Çalışması Neden Önemlidir?

Startuplar için SEO çalışmasının önem sebebi, yola yeni başlayan bir girişimin SEO yardımı ile güçlü gösterilebilmesidir. Girişimleriniz ve onlar ile ilişkili web adresleriniz için SEO desteği aldığınızda önemli firmaların yer aldığı arama motoru listesinin ilk sıralarında yer alırsınız. Bu ise yeni girişimizin kurumsal ve kaliteli bir imaj ile internet dünyasına giriş yapmasına imkan sunar. SEO çalışmalarımız kapsamında hedef kitlenize direk olarak ulaşabilmeniz ve diğer yandan siteye ait teknik düzenlemelerimiz ile mobil internet kullanıcılarını da kazanabilmeniz size büyük avantaj sunar. Bu kapsamda sayfa ziyaretçi sayınızı yükselirken girişiminizin daha fazla kişi tarafından öğrenildiğini gözlemleyebilirsiniz.

Startuplar için SEO Analizleri Neler?

Startuplar’a özel SEO analizleri, anahtar kelime, mobil uyumluluk, URL, web adresi kullanıcı trafiği analizleridir. Girişimlerinize yönelik web adreslerinizin mobil uyumluluk taşıyıp taşımadığını analiz ederek, eğer taşımıyorsa siteyi mobil uyumlu yapıya getiririz. Bu kapsamda internet dünyasına akıllı cihazından giriş yapan %60’lık kesim tarafından görüntülenebilmenizi sağlarız.

Anahtar kelime analizi ile arama motorları tarafından en kolay şekilde algılanan ve sektörünüz hakkında bilgi veren kelimeleri belirleyerek, siteniz içindeki metinlere, başlıklara, blog alanı içeriklerine bu kelimeleri uygularız. Anahtar kelimeler sizi arama motorunda üst sıraya çıkaracak en temel elemanlardır.

Web adresi kullanıcı trafiği analizi ve raporlaması ise tüm SEO işlemleri sonunda yapılır. Bir izleme yöntemi olarak gerçekleştirdiğimiz bu analizde, ilgili SEO çalışması ardından yeni girişiminize ait web adresinizin ziyaretçi oranının ne kadar yükseldiğini gözlemleyip, bilgileri sunarız. Startuplar için SEO çalışmamız kapsamında yeni girişim hedefinizin en doğru şekilde aklınızdaki kitleye ulaşması için gerekli SEO incelemeleri ve uygulamaları izlenmektedir.

 
© 2024 DijitalAjans.Info.tr. Tüm Hakları Saklıdır. | Powered By BUBERKA